Rio Bingo

Rio Bingo is een bingospel met 90 nummers en kan gespeeld worden met 12 kaarten per ronde. Elk ticket heeft 3 regels en elke regel heeft 9 cellen, 5 van hen bevatten nummers van de 90 mogelijke. Elke kaart is uniek, met in totaal 15 nummers per kaart, geen herhaling. Elke kaart levert dus een winst op één lijn op, dus twee lijnen of een full house. Elke kaart biedt een willekeurige prijs.

Als je Rio Bingo speelt, moet je het aantal kaarten instellen dat je wilt spelen. Wanneer u op een inactieve blauwe kaart klikt, wordt deze actief en groen. Wanneer u op een actieve groene kaart klikt, wordt deze inactief en blauw. Het aantal kaarten kan ook worden ingesteld met behulp van de bedieningselementen aan de zijkanten van de actieve kaartenteller. U kunt de waarde van de prijs per ticket instellen met de bedieningselementen aan de zijkanten van de prijsteller.

De totale inzet per ronde is het aantal actieve kaarten maal de prijs per kaart. Om een ​​ronde te starten kun je op de PLAY-knop drukken of de spatiebalk gebruiken.
Wanneer een ronde begint, worden er 45 ballen uit de machine getrokken, die in 3 opeenvolgende golven komen. Elke golf bestaat uit 15 ballen die de lade in het midden van het scherm vullen, een korte tijd blijven en worden verwijderd om plaats te maken voor de volgende golf ballen. Elke getrokken bal wordt gemarkeerd op het bord met grote getallen, de eerste golfballen in oranje, de tweede golf in paars en de derde in groen.

Elke kaart met overeenkomende nummers wordt op dezelfde manier gemarkeerd.
Wanneer alle 45 ballen zijn getrokken, worden alle kaarten met winst gemarkeerd. Elke kaart levert een winst op één lijn, twee lijnen of een full house op.

Categorie: Bingo Games